Nyhedsbrev
Lægemidler til dyr

Lægemidler til dyr - Veterinærmedicin

Sæby Apotek og Østervrå Apotek leverer medicin til såvel hobbydyr som produktionsdyr.

I de fleste tilfælde kræves der recept fra en dyrlæge, hvis din hund eller kat har behov for medicin, det gælder også ormemidler.
Kontakt først dyrlægen med henblik på eventuel undersøgelse og behandling, hvis dit dyr ikke har det godt.

 

Medicin til produktionsdyr er belagt med kontrol af levnedsmiddelmyndighederne, og kan kun udleveres mod recept fra den tilsynsførende dyrlæge.

 

Dyrlægen kan udlevere recepten til dig eller sende recepten til apoteket pr fax eller indtelefonere den. Ofte er det en stor fordel at recepten bliver sendt til apoteket i forvejen, så kan medicinen være klar til afhentning. Som en rettesnor kan man regne med at recepter som er apoteket i hænde inden kl. 10 vil være klar til afhentning i Østervrå kl. 15 og i Sæby kl. 17 i det omfang apoteket har varerne på lager, ellers kan der leveres næste dag.  Haster en leverance, så ring til apoteket og få en aftale.

 

Er du landmand og bruger medicin til dine dyr, kan du opnå bonus på dit køb ved at være medlem af Vetklub Danmark, som Sæby Apotek og Østervrå Apotek samarbejder med. Tilmelding og oplysninger om Vetklub Danmark klik her: http://www.vkd.dk/

Salgs- og leveringsbetingelser for veterinære lægemidler til erhvervsprofessionelle

klik her

 

Dine oplysninger