Nyhedsbrev
Automatisk betaling af medicin.

Ved forsendelse af medicin til håndkøbsudsalg eller med bud, opkræves betalingen normalt af håndkøbsudsalget eller budet.
Ved levering til f.eks. plejecentre noteres købet (gebyr 18,75 kr. pr. måned).

Vi har nu aftale med FarPay, som betyder, at apoteket kan trække betalingen på dit Dankort/Visa/Mastercard ved leveringen. Derved sparer man administrationsgebyret (18,75 kr. pr måned) og skal ikke tænke på om man husker at få betalt. Der følger naturligvis en kvittering med varerne. FarPay kan benyttes af alle kunder!

For at blive tilknyttet med FarPay, skal apoteket have din E-mail adresse ( evt. til en pårørende, som har fuldmagt til at betale). Så sender vi en mail med link til tilmeldingen.

Brug gerne funktionen "Bestil Apoteksvarer på Sæby Apotek" her på siden - den sender krypteret, så dine oplysninger kun kommer til os.

Det er også muligt at tilmelde sig PBS - det kan ske via egen netbank eller pengeinstitut. Vores PBS oplysninger fremgår af kontoudtoget.

Har du spørgsmål til dette er du altid velkommen til at ringe/skrive til os. tlf 98 46 10 17 eller e-mail Saeby@apoteket.dk.

Dine oplysninger